Maximuscle Thermobol

Dieet Pillen Vergelijker review: Maximuscle Thermobol

Kan je door middel van gebruik van Thermobol vet verbranden en een slanker lichaam krijgen? We nemen een kijkje bij de bekende Britse sportvoeding dieetpil Maximuscle en laten zien of u hiermee een juiste resultaat naast uw training krijgt. Dus kan Maximuscle's best verkopende dieetpil zijn woorden waarmaken?

Maximuscle Thermobol voordelen

Volledig ingrediënten profiel

Goede reviews van consumenten

Geld terug garantie

Maximuscle Thermobol nadelen

Gericht op sporters en niet zozeer op dieter

Hoog cafeïne gehalte

Gemelde bijwerkingen

null

Review Maximuscle Thermobol

De dieetpillen van Thermobol zijn vooral bekend bij mensen die tijd besteden aan trainingen. Maximuscle is een Britse producent die een ongeëvenaarde reputatie heeft. Ze zijn in 1995 gestart en zijn één van de meest bekende producenten van dieetpillen in het VK.

De producent verkoopt een aantal merken en heeft een online webshop. Dit is een sterk merk die bekend is onder sportende mannen en vrouwen in het VK. In deze review kijken we in het bijzonder naar één merk van Maximuscle namelijk Thermobol.

Zoals verwacht konden we geen reviews vinden die duiden op oplichting.

Elke fles Thermobol bevat 90 capsules en is genoeg voor een maand. Het wordt aanbevolen om per dag 3 capsules in te nemen. Rekening houdende met het cafeïnegehalte in elke capsule raden we aan om geen capsules na 15:00 uur.

Wat beweert Maximuscle Thermobol te doen?

Thermobol is Maximuscle’s meest populaire gewichtsverlies dieetpil die….

“Gewichtsverlies ondersteunt en helpt een gezonde stofwisseling in stand te houden”

De dieetpillen doen dit door…

“Het is door middel van onderzoek bewezen dat de ingrediënten helpen om te mobiliseren, vet te verbranden en helpt bij het verliezen van vet wanneer dit middel gebruikt wordt naast een verstandig dieet en lichaamsbeweging”

 

Thermobol helpt niet alleen om de alertheid en focus te stimuleren, maar bevat een stofwisselingsformule om u te helpen bij het verkrijgen van spieren.

null

Dus wat is Maximuscle Thermobol en wat zijn de ingrediënten van Maximuscle Thermobol?

Consumenten moeten echt op hun hoede zijn voor het cafeïnegehalte in deze dieetpillen. Maximusclue maakt er geen geheim van het feit dat het product een behoorlijk niveau cafeïne bevat, namelijk bij een volledige portie zo’n 444 mg cafeïne per dag.

De ingrediëntenlijst is niet voor bangeriken. Wat je normaal ziet in een dagelijkse portie in de meeste andere dieetpillen, zie in Thermobol in slechts één capsule!

Dit betekent dat de ingrediënten zeker krachtig zijn en zelf te krachtig kunnen zijn voor sommige mensen.

De onderstaande hoeveelheden van de ingrediënten zijn per 1 capsule. Dus u dient zich ervan bewust te zijn dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid door Thermobol 3 keer het onderstaande bedraagt.

 

  • Bitter Orange Peel (325 mg): ook wel bekend als Citrus Aurantium en is op weg om de meest populaire ingrediënt in dieetpillen te worden. Het wordt van dit ingrediënt gesuggereerd dat het net zo effectief is als efedrine voor het stimuleren van de stofwisseling.
  • L-Tyrosine (300 mg): is een niet essentiële aminozuur, het ingrediënt maakt een aantal claims bij gewichtsverlies. Het stelt te helpen met het onderdrukken van trek, werkt aan een gezonde schildklierfunctie en bevorderd de stofwisseling. Van dit middel wordt gezegd dat het beter werkt wanneer het wordt ingenomen met bepaalde B vitamines.
  • Cafeïne (148 mg): een aantal onderzoeken tonen aan dat cafeïne u kan helpen om uw alertheid en sportprestaties te verbeteren. Andere voordelen zijn dat het een boost geeft aan uw stofwisseling. Het cafeïnegehalte is vrij hoog in dit supplement, daarom willen we u adviseren om de stimulerende invloed goed in de gaten te houden.
  • Groene Thee extract (100 mg): weer een ingrediënt waarvan is aangetoond dat het uw stofwisseling in de juiste hoeveelheden kan stimuleren. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat 400 mg per dag van dit ingrediënt tot goed resultaat kan leiden.
  • Guarana Zaad power (12 mg): dit ingrediënt laat de cafeïne in deze dieetpil langzaam vrijkomen zodat u geleidelijke energie ontvangt.
  • Bioperine (5 mg): dit ingrediënt is ook wel bekend als het zwarte peper extract. Het helpt om de snelheid van absorptie van de genomen voedingsstoffen met drie keer te verhogen.
  • Chroom (67 mg): hoeveel dit ingrediënt populair is bij verschillende dieetpillen, wordt er aan het effect getwijfeld.
  • Cayenne extract (0.1 mg): onderzoeken tonen aan dat bij inname in correcte hoeveelheden dit ingrediënt kan leiden tot lichte verhogen van kern lichaamstemperatuur; wat zal leiden tot het verbranden van meer calorieën.  In dit supplement is het onwaarschijnlijk dat dit effect bereikt zal worden omdat de hoeveelheid erg klein is.
  • Selectie van B-vitaminen (B1, B5, B7, B12): wanneer ingenomen in de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid helpen deze vitaminen bij stofwisseling en energie niveau in uw lichaam.

null

Dus wat houdt dit allemaal in?

Dieetpillen van Thermobol bevatten veel essentiële B-vitamines, veel cafeïne en verschillende andere ingrediënten die gezien worden in afslankproducten.

Het grote verschil zit in de hoeveelheden van de ingrediënten. Als u zich houdt aan de aanbevolen 3 capsules per dag, krijgt u de juiste hoeveelheden binnen die u kunnen helpen bij het verbranden van vet. Een nadeel is dat de in te nemen hoeveelheden te veel kunnen zijn voor sommige consumenten en kunnen leiden tot bijwerkingen.

Heeft Maximuscle Thermobol bijwerkingen?

Maximuscle geeft duidelijk aan dat Thermobol veel cafeïne bevat. Bij het gebruiken van deze dieetpillen zou u naar ons idee consumptie van extra cafeïne moeten vermijden. Hiermee voorkomt u een overdosering aan cafeïne.

Sommige consumenten geven aan dat ze last hebben van nerveuze gevoelens, angst, slapeloosheid, maagklachten en een verhoogde hartslag. Als u lijdt aan een reeds bestaande medische aandoening, bevelen we aan om eerst met uw huisarts te spreken alvorens u gebruik maakt van dit product.

LET OP: dit product bevat per drie capsule porties veel cafeïne. Als u gevoelig bent voor stimulerende middelen, vooral cafeïne, dan is dit geen passende dieetpil voor u.

Zijn er reviews van klanten over Maximuscle Thermobol?

Er zijn een tal van consumentenreviews voor Thermobol, zowel op de officiële website als op de website van Maximuscle en Amazon. Op dit moment wordt Thermobol op Amazon beoordeeld met een gemiddelde van 3,4 van de 5 sterren.

Terwijl 60% van de consumenten blij waren met de dieetpillen en het minstens 4 sterren toeschreven, duid het erop dat niet iedereen tevreden is met dit product. Ongeveer 20 consumenten geven het product 1 ster. Het meeste negatieve feedback heeft verband met de hoge cafeïne gehalte en de mogelijke bijwerkingen.

Werkt Maximuscle Thermobol?

In tegenstelling tot vele voedingssupplementen bevat Thermobol krachtige ingrediënten in grote hoeveelheden. Het is duidelijk dat het cafeïnegehalte in deze dieetpil verantwoordelijk is voor het stimuleren van de alertheid en concentratie.

Wanneer dit product gebruikt wordt met een gezond dieetplan en regelmatige training die intensieve oefeningen bevat , zou Thermobol helpen om hardnekkige vet te verbranden.

Consumenten hebben aangegeven dat dit supplement werkt, hoewel er een behoorlijk aantal bijwerkingen hebben gemeld.

Waar kan ik Maximuscle Thermobol kopen?

De voor de hand liggende plek om Thermobol te kopen is via de officiële webshop die 90 capsules voor £36,99 met GRATIS verzending aanbiedt. Wanneer u via de officiële website koopt heeft u een geld terug garantie en krijgt u MaxiRewards, waarmee u korting kunt krijgen op toekomstige aankopen.

Thermobol is ook via diverse andere webshops tegen concurrerende prijzen te koop, dus het kan lonen om even rond te kijken. Let wel op dat u hiermee waarschijnlijk uw garantie en korting op volgende leveringen kwijtraakt.

En de garantie?

Er is een 40-dagen geld terug garantie, maar er zijn voorwaarden om hier gebruik van te kunnen maken.

Ten eerste bent u verplicht om het product te gebruiken voor de eerste 30 dagen zoals aangegeven door de producent, waarbij u gezond eet en een trainingsprogramma volgt. Hierna kunt u de originele verpakking met bijgevoegde informatie over uw trainingsprogramma en maaltijden terugsturen om uw geld terug te krijgen.

De restitutie van het bedrag is gebaseerd op de hoeveelheid die door u gebruikt is en het is dus onwaarschijnlijk dat u een volledige terugbetaling zal ontvangen.

null

Dieet Pillen Vergelijker Oordeel

We keuren de dieetpillen van Maximusle Thermobol goed!

We kunnen niet ontkennen dat Thermobol een dieetpil is met een hoog cafeïnegehalte en hierdoor zal dit supplement niet bij iedereen passen. Diegene die bestand zijn tegen de cafeïne hebben aangegeven resultaten te behalen tijdens het gebruik van deze dieetpillen. Thermobol is vervaardigd door een gerenommeerd bedrijf, Maximuscle is een sterk merk die zowel online als offline actief is. Ze hebben een geld terug garantie en een goede klantenservice. Consumenten moeten op de hoogte zijn van de voorwaarden die gelden voor de geld terug garantie. Als u op zoek bent naar een dieetpil die werkt in harmonie met uw training, dan zal Maximuscle Thermobol iets voor u zijn.

null