Activ8 X

Dieet Pillen Vergelijker review: Activ8 X

Activ8 X beweert dat ze het de ``volgende generatie afslankproduct`` zijn. Het afslanksupplement wordt aangeprezen als een eenvoudige, krachtige en effectieve manier om gewicht te verliezen. Met een nieuwe alomvattende AVX Dieet Plan kijken we of hun innovatieve druppels-technologie echt meer succesvol is dan andere traditionele dieetpillen. Activ8 X beweert door middel van de dieet druppels betere absorptie te hebben dan andere dieetpillen. We gaan op zoek naar de feiten zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen!

Activ8 X voordelen

Uitgebreid dieetplan

Goede reviews van klanten

200 dagen garantie

Activ8 X nadelen

Beste resultaten vasthoudend aan dieet

Ingrediënten hoeveelheden niet geopenbaard op website

null

Review Activ8 X

We zijn onlangs gevraagd om een blik op Activ8 X dieet druppels te werpen. Hoewel we hun product al eerder voorbij zagen komen, vonden we het nu tijd om dit product te onderwerpen aan een volledig diepte review.

De dieet druppels van Activ8 X zijn vervaardigd door AMAS Enterprises Limited (een onderdeel van de Anderson Mann Group). Deze organisatie is Macclesfiels, Cheshire in de VK geregistreerd en produceert gezondheidsproducten. Hun meest populaire voedingssupplement is Activ8 X, die in 2011 werd gelanceerd in Europa. Ze claimen zo populair te zijn dat ze in de eerste twee weken volledig uitverkocht waren.

De officiële website is onlangs aangepast en is zeker verbeterd ten opzichte van de oude website die slecht gebouwd was en een aantal basis spelfouten had. Nu is alle basis en enigszins essentiële informatie beschikbaar.

Er is een directe verkoop-lijn en het contactformulier op de officiële website is aanwezig en eenvoudig in gebruik. Daarnaast kunt u uw vraag via de online chat stellen.

De dieet druppels dienen onder de tong door middel van de pipet aangebracht te worden. U dient 1-2 minuten te wachten totdat het supplement geabsorbeerd is in het membraan en hiermee direct in uw bloedvaten komt.  Het dieet plan van Activ8 X (AVX Dieet Plan) is op de officiële website te vinden en schetst een uitgebreid maaltijden plan die makkelijk te volgen is. Dat gezegd, kunt u de druppels ook gebruiken in combinatie mett andere populaire diëten zoals Atkins, GI-dieet of South Beach dieet.

Diegene die vegetariërs of veganisten zijn zullen blij zijn met deze druppels omdat deze dieet druppels ook voor hen geschikt is.

Wat beweert Activ8 X te doen?

Dit dieet supplement claimt nieuwe druppel technologie te gebruiken en hierdoor 21 klinisch bewezen gewichtsverlies ingrediënten te leveren. Activ8 X is niet alleen makkelijk in gebruik maak kan ook naast een naar uw keuze dieetplan gebruikt worden.

De frabrikant claimt de voordelen van de dieet druppels omdat:

 • De druppels gaan direct uw systeem in voor een extra krachtig en snel resultaat
 • Gewichtsverlies wordt op een verantwoorde manier bereikt waardoor dit gemakkelijker te handhaven is nadat uw dieet is afgerond
 • Bevat geen cafeïne of onnatuurlijke ingrediënten waardoor het een schone en veilig supplement is

Wat is het AVX Diet Plan?

AVX Diet Plan is een gratis dieetplan die u krijgt bij aanschaf van uw Activ8 X dieet druppels. Het wordt door Activ8 X aanbevolen dat u dit dieetplan volgt. Het AVX Diet Plan is een uitgebreid plan van 64-pagina’s die u een lange termijn, duurzame aanpak van gezond eten leert. Het AVX Diet Plan is zes maanden lang naast de Activ8 X dieetdruppels getest. Het is hierbij uitgewezen dat deze twee producten werken en zorgen voor gewichtsverlies. De consumenten krijgen naar het AVX Diet Plan ook gratis toegang tot alleen voor AVX leden te bereiken tips, recepten en algemeen advies.
null

Dus wat is Activ8 X en wat zijn de ingrediënten van Activ8 X?

Hoewel de website van Activ8 X vermeldt dat er 10 ingrediënten in de druppels zitten die klinisch bewezen zijn, zitter er in totaal 21 ingrediënten in deze druppels. De manier waarop de druppels gewichtsverlies bevorderen is beschreven in in hun “how it works” pagina.

Laten we eens de ingrediënten bekijken:

 • Green Tea Extract (EGCG): met een goede reden, een erg populair gewichtsverlies ingrediënt. Dit goed heeft bewezen verschillende voordelen voor de gezondheid te hebben waaronder gewichtsverlies. Een bepaalde hoeveelheid en type van groene thee heeft uitgewezen de stofwisselingen en ververbranding te bevorderen.
 • Chroom: er wordt wel eens gezegd dat supplementen van Chroom kan zorgen voor het verminderen vvan vet en het vergroten van mager spierweefsel. Maar een recepte review van 24 onderzoeken wijst uit dat het effect van 200 tot 1,000 mg chroom per dag (in de vorm van chroompicolinaat) geen significante voordelen heeft op het lichaamsgewicht.
 • GrapefruitPowder: dit is een oplosbare vezel waarvan wordt gezegd dat het een krachtige ontgiftende en gezonde werking heeft.
 • Pyruvate: het wordt van dit ingrediënt gezegd dat het helpt om suiker en zetmeel om te zetten naar energie om hierdoor de beschikbaarheid van energie te verhogen en de stofwisseling te bevorderen. Er zijn onderzoeken naar dit ingrediënt gedaan en hiervan is ook uitgewezen dat een grote hoeveelheid van dit supplement (rond 5 gms per dag) geen significante verandering in lichaamssamenstelling of sportprestaties getoond.
 • Garcinia: het schil van de gedroogde druivenpitten bevat in grote hoeveelheid vintamine E, linolzuur en resveratrol. Er is bewijs dat suggereert dat dit gunstig kan zijn voor hart gerelateerde aandoeningen zoals hart en vaatziekten, hoge bloeddruk en hoog choloesterol.
 • African Mango: twee onderzoeken hebben aangetoond dat er een link is tussen African Mango en gewichtsverlies, gemiddeld 12.7 kg.
 • Panax Ginseng: dit is een langzaam groeiende plant die voorkomt op het noordelijk halfrond. Van dit ingrediënt wordt gezegd dat het een milde stimulant is en dus energie kan verhogen.
 • Beta-alanine: dit is een niet essentieel aminozuur die vaak wordt gevonden in dieetdruppels. Van dit ingrediënt wordt vaak gesuggereerd dat het sportprestaties kan verhogen.

null

Dus wat houdt dit allemaal in?

Activ8 X heeft een aantal veelbelovende ingrediënten die gezien worden in verschillende andere goedgekeurde dieetpillen. Jammer genoeg vinden we geen indicatie van de hoeveelheden op de officiële website. Dat gezegd hebbende, naast de dieetdruppels biedt het AVX Diet Plan de consument een uitgebreid en verstandig dieet die makkelijk te volgen is.

Heeft Activ8 X bijwerkingen?

Het goede nieuws is dat er geen cafeïne in de dieet druppels zitten, hierdoor zal u waarschijnlijk geen last krijgen van nerveuze bijwerkingen. Als u zich aan de aanbevolen dosering houdt is het onwaarschijnlijk dat de druppels negatieve bijwerkingen zullen veroorzaken.

LET OP: mocht u lijden aan een reeds bestaande medische conditie, wordt u geadviseerd om alvorens dit supplement te gebruiken medisch advies te winnen. Zoals met de meeste dieetpillen dient u gebruik hiervan te vermijden als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Zijn er reviews van klanten over Activ8 X?

We zijn aangenaam verrast om te zien dat er een aantal positieve reviews omtrent Activ8 X zijn. Deze reviews zijn te vinden op de officiële website van Activ8X en op verschillende andere onafhankelijke review websites. Activ8 X klanten en reviewers maken bij het schrijven van een review hun volledige naam, woonplek en foto bekend. Daarnaast worden de reviews door eeen onafhankelijke derde partije geverifieerd.

Wel moeten we erbij vermelden dat consumenten die een review inzenden korting kunnen krijgen op toekomstige bestellingen.

Waar kan ik Activ8 X kopen?

Activ8 X dieet druppels lijken alleen online via de officiële website beschikbaar te zijn. Een voorraad voor één maand kost £49,95 en voor zes maanden £199,99. Op alle bestellingen geldt dat de verzending GRATIS. De online aankopen kunnen alleen met Paypal betaald worden, er is wel een mogelijkheid om met een cheque te betalen maar hier wordt zelden gebruik van gemaakt.

En de garantie?

Er geldt een 200 dagen geld terug garantie. Hiermee is dit één van de meest lange garanties die we tot nu toe hebben gezien! De fabrikant stelt dat u recht heeft om uw geld terug te krijgen als u de dieet druppels minstens 10 dagen gebruikt.
null

Dieet Pillen Vergelijker Oordeel

We keuren de dieetpillen van Activ8 X goed!

We hebben zoveel dieet druppels gezien dat het moeilijk is om deze review te schrijven zonder enig vooroordeel. Maar toch moeten we zeggen dat we onder de indruk zijn van Activ8 X. De dieet druppels zijn vergelijkbaar met verschillende andere dieet druppels op de markt. Maar ze onderscheiden zich door middel van het AVX Diet Plan. Dit is een erg gedetailleerd dieetplan en is het geld waard. De producent heeft een goede reputatie en laat weten dat er zeer weinig Activ8 X producten die retour worden gestuurd. Hoewel we in eerste instantie bezorgd waren over de reviews die gevonden waren op ``op elkaar lijkende onafhankelijke websites``, zien we ook dat zo goed als alle overige reviews positief zijn. De garantie ziet er geweldig uit, het aanbod van een 200 dagen geld terug garantie klinkt goed. Hiermee is dit één van de langse gegeven garanties in deze industrie. Als u op zoek bent naar dieet druppelss die genomen moeten worden naast een verstandig en gevariëerd dieet, dan is is Activ8 X iets voor u.

null