Acai Plus Extreme

Dieet Pillen Vergelijker review: Acai Plus Extreme

Er zijn al zoveel Acai Bessen dieetpillen op de markt, hierdoor vinden we dat elk nieuw product met Acai een aanvulling en iets bijzonders moet zijn. Acai Plus Extreme beweert een unieke combinatie van pure Acai bessen met bewezen vetverbrandende ingrediënten te bieden. Acai bessen dieetpillen zijn niet nieuw en zijn zelfs al een paar jaar op de markt. Maar toch zijn ze één van de beste superfoods (of superfruit) op de markt. Acai Plus Extreme claimt meer te zijn dan een gewone Acai bessen detox dieetpil. We kijken naar de redenen waarom Acai Plus Extreme net de dieetpil voor u kan zijn!

null

Acai Plus Extreme voordelen

Betrouwbare producent

Detox en vet verbrandende supplement

30 dagen volledige geld terug garantie

Acai Plus Extreme nadelen

Bevat cafeïne

Misschien niet zo effectief als andere superfruit supplementen

Review Acai Plus Extreme

We zijn aan deze review begonnen door contact op te nemen met de leverancier van Acai Plus Extreme, Evolution Slimming.

De leverancier heeft bevestigd dat Acai Plus Extreme hun best verkopende Acai bessen dieetpil is. Dit product verkoopt zelfs beter dan het product “100% Pure Acai” die in de Britse media verschillende positieve beoordelingen heeft gekregen.

Evolution Slimming benadrukt de superieure hoeveelheid Acai bessen dat gebruikt wordt in Acai Plus Extreme. Net als hun “100% Pure Acai Berry” dieetpillen, bevat Acai Plus Extreme geen extracten en vulstoffen. Deze dieetpillen bevatten alleen maar gedroogde Acai bessen.

Wat beweert Acai Plus Extreme te doen?

Evolution Slimming claimt het volgende over Acai Plus Extreme:

“is een extreem maar natuurlijk afslankmiddel dat gewichtsverlies bevordert door super antioxidanten in combinatie met de kracht van thermosgenese.”

null

Dus wat is Acai Plus Extreme en wat zijn de ingrediënten van Acai Plus Extreme?

De Acai bessen zijn donkerpaars gekleurde vruchten. De bessen groeien aan de Acai palmbomen in het Amazone regenwoud in Brazilië. De meeste producenten van Acai bessen dieetpillen nemen één of twee benaderingen. Ze proberen om zoveel mogelijk Acai bessen in een pil te proppen, vaak met hulp van vulstoffen en extracten, of ze gebruiken slechts een klein beetje van het extract. Gelukkig heeft Acai Plus Extreme een eigen aanpak waarbij ze gebruik maken van de optimale hoeveelheid pure Acai bessen (zonder extract) met andere klinisch bewezen vetverbrandende ingrediënten.

Acai Plus Extreme biedt een unieke combinatie van pure 100% Acai bessen met 3 andere gewichtsreducerende ingrediënten in een vegetarische capsule.

 

Elke capsule van Acai Plus Extreme bevat 700 mg natuurlijke ingrediënten die vaker voorkomen in dieetpillen. Maar we hebben deze combinatie van ingrediënten nog nergens eerder gezien. De dieetpillen van Acai Plus Extreme zijn als volgt samengesteld:

  • Pure Acai bessen(400 mg): bevat grote hoeveelheden antioxidanten  die het cardiovasculaire systeem en de spijsvertering kunnen bevorderen.
  • Groene thee extract(40 mg): dit ingrediënt bevat ook veel antioxidanten en het is aangetoond dat het uw energieniveau kan verhogen.
  • Chroompolynicotinaat(75 mg): dit is een natuurlijke booster voor de stofwisseling waarvan wordt verondersteld dat het uw lichaam helpt om vet als energie te gebruiken. Daarnaast helpt dit ingrediënt bij het verbeteren van de efficiëntie van de verwerking van glucose. Wanneer gekeken wordt naar de 24 onderzoeken die Chromium bestuderen kan geconcludeerd worden dat het effect van chroom op het lichaamsgewicht in twijfel getrokken kan worden.
  • Guarana zaad4:1 (extract 200 mg): dit is een ingrediënt dat uw energieniveau verhoogt waarbij de energie langzaam wordt vrijgegeven. Dit ingrediënt is een vorm van cafeïne.

null

Dus wat houdt dit allemaal in?

Het gebruik van de dieetpillen van Acai Plus Extreme is een uitstekende manier om uw dieet aan te vullen met veel antioxidanten. Deze antioxidanten kunnen u helpen bij het verwijderen van giftige stoffen uit uw lichaam. Tegelijkertijd kan het vetverbranding ingrediënt u helpen om uw stofwisseling te bevorderen, waarbij uw vetverbranding en calorieverbruik verhoogd wordt.

Vermijden van namaak Acai bessen dieetpillen van slechte kwaliteit

Met de populariteit en het succes van Acai bessen zien we steeds meer oplichters. Sommige schattingen suggereren dat er maar liefst 1 op de 3 Acai bessen dieetpillen geen gunstig detox of gewichtsverlies effect hebben.

Daarnaast hebben we websites gevonden die een gratis proefperiode aanbieden, waarna de proefperiode helemaal niet gratis bleek te zijn. Hierbij hebben deze oplichters gebruik gemaakt van automatische facturering waardoor consumenten honderden euro’s zijn kwijtgeraakt. Daarnaast zien we dat sommige dieetpillen veel meer extracten, binders en opvulmiddelen gebruiken en te weinig Acai bessen.

 

U kunt makkelijk onderscheid maken tussen echte Acai bessen en het extract. Echte bessen van de Acai zullen een vrij donkere kleur hebben, waarbij het extract vaak een lichte kleur heeft.

Heeft Acai Plus Extreme bijwerkingen?

Er is in Acai Plus Extreme cafeïne aanwezig. Mocht u bijzonder gevoel zijn voor dit ingrediënt kunt u hier lichte bijwerkingen van ervaren.

U wordt geadviseerd om Acai Plus Extreme niet te nemen als u lijdt aan hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk of als u een schildklier of prostaat aandoening heeft.

Zijn er reviews van klanten over Acai Plus Extreme?

Evolution Slimming promoot Acai Plus Extreme als hun nummer 1 gewichtsverlies dieetpil. Om hun claims te ondersteunen hebben we meer dan 70 consumenten reviews op hun website geplaatst.

“Don’t get ripped off by other websites!! This is a great acai berry, very effective and losing weight steadily, love it!!!”

Werkt Acai Plus Extreme?

Het is aangetoond dat het nemen van een dieetpil die 100% pure Acai bessen bevat u kan helpen met gewichtsverlies. Hierbij geldt een gemiddelde van 0,5 tot 1,5 kg per week, waarbij u niet eens aanzienlijke wijzigingen in uw dieet of lichaamsbeweging niveau hoeft te maken.

Echte pure Acai bessen zijn veilig, goed te verdragen en zonder bijwerkingen. Hierdoor zijn ze populairder dan de traditionele dieetpillen en vetverbranders.

Veel consumenten gebruiken Acai bessen omdat ze veel andere voordelen voor de gezondheid hebben, zoals het verbeteren van het cardiovasculaire systeem, de spijsvertering en het stimuleren van het immuunsysteem. Daarnaast helpen Acai bessen bij het verwijderen van de ophoping van gifstoffen in uw lichaam.

Waar kan ik Acai Plus Extreme kopen?

U kunt de dieetpillen van Acai Plus Extreme kopen bij de officiële website van de fabrikant Evolution Slimming. Zij zijn de meest toonaangevende leverancier van Acai Plus Extreme en een aantal andere populaire dieetpillen.

Een fles van 60 capsules is vrij duur en kost $62,95. Wanneer u meerdere flessen tegelijkertijd koopt, komt u goedkoper uit.

Uit ons onderzoek naar Evolution Slimming kunnen we oordelen dat er geen bewijs is dat zij aan oplichting doen. Ze lijken een betrouwbaar en ethisch bedrijf te zijn.

null

Dieet Pillen Vergelijker Oordeel

We keuren de dieetpillen van Acai Plus Extreme goed!

Doordat zoveel producenten van dieetpillen met Acai bessen beweren de beste ingrediënten van hoge kwaliteit te bieden, hadden we aanvankelijk onze twijfels. Maar Acai Plus Extreme onderscheidt zich van de menigte en biedt net wat anders! Niet alleen Acai bessen van hoge kwaliteit, maar ook in de juiste hoeveelheden en met ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze de stofwisseling en vetverbranding kunnen bevorderen. Vergeet niet dat het extract van Acai bessen niet hetzelfde is als puur Acai fruit. Om van de voordelen van dit ingrediënt te profiteren heeft u de echte Acai bessen nodig en niet het extract. Dit is precies wat deze dieetpillen aanbieden. Deze dieetpillen zij direct te koop in de webshop van Evolution Slimming. Ze hebben een goede webshop met een goede reputatie. Daarnaast biedt Acai Plus Extreme een 30 dagen geld terug garantie op ongeopende flessen. Mocht u enige twijfel hebben dan kunt u makkelijk met hen in contact komen! Mocht u hoge eisen stellen aan uw vetverbrander die meer doet dan het bijdragen aan gewichtsverlies, en die daarnaast aangenaam is voor uw lichaam, dan is Acai Plus Extreme een goede keuze!

null